Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Στον Ολυμπιακό ο Μίλιτς! “Να παλέψουμε για τους καλύτερους φιλάθλους του κόσμου”

ΦΩΤΟ olympiacos.org
ΦΩΤΟ olympiacos.org

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Χρβόγε Μίλιτς. Ενθουσιασμένος για την μετακίνηση του στους “ερυθρόλευκους” εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Κροάτης αριστερός μπακ, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο των Πειραιωτών.

Ο Χρβόγε Μίλιτς πέρασε το Σάββατο από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό (δεν γίνεται αναφορά στη διάρκεια του).

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρβόγε Μίλιτς.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κροάτης αμυντικός προέβη στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδσοφαιριστής του Θρύλου!

Καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ποιοι είναι οι στόχοι σου, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο της ομάδας μας;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Στόχος μου είναι να παίξω στο Champions League με τον Ολυμπιακό και να γράψουμε ιστορία! Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι επτά φορές συνεχόμενα πρωταθλητής, αλλά ποτέ δεν έχει κατακτήσει οκτώ σερί. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο στόχοι είναι πιο σημαντικοί. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να παλέψει για αυτούς. Για τους φιλάθλους έχω το εξής μήνυμα: Να είναι όπως πάντα, οι καλύτεροι φίλαθλοι στον κόσμο. Έχω δει πολλά βίντεο από τους φιλάθλους, δεν βλέπω την ώρα να βγω στο γήπεδο και να παίξω για εκείνους και ελπίζω ότι με τη δύναμή τους, όλη η ομάδα θα είναι καλύτερη!”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε