Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Στον ΠΑΟΚ ο Σαλπιγγίδης;

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο διεθνής επιθετικός φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του για επιστροφή στον ΠΑΟΚ, την ώρα που ο μάνατζερ του διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα “Sportday” ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή.

Πατέρας: Βουλώστε στόματα

Στο στόχαστρο του ΠΑΟ ο Τζαβέλλας

Ο διεθνής επιθετικός θέλει πρώτα να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση αναμένεται μετά την ολοκλήρωση και των πλέι οφ αφού ο Ζαγοράκης γνωρίζει ότι αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ αντιδρούν στην επιστροφή Σαλπιγγίδη και δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Πάντως ο μάνατζερ του παίκτες Βαγγέλης Αγγελής με δηλώσεις του στο Sport24 διέψευσε ότι υπάρχει η οποιαδήποτε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ:

“Δεν έχω προλάβει ακόμα να διαβάσω τα δημοσιεύματα που μου αναφέρετe, αλλά μπορώ να σας πως με βεβαιότητα πως ο Δημήτρης δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση όσον αφορά το μέλλον του. Πρωταρχικός στόχος του παίκτη, είναι να πάρει το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Δημήτρη με ομάδα. Προτάσεις υπάρχουν πολλές, όμως την απόφασή του θα την πάρει με ηρεμία δύο εβδομάδες μετά το τέλος των υποχρεώσεών του με τον Παναθηναϊκό“.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε