Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Στον ΠΑΣ ο Χουτ

Ο 22χρονος Παραγουανός στόπερ είναι το 7ο φετινό μετεγγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόναλντ Χουτ με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με την ΠΑΕ να διατηρεί το δικαίωμα (option) αγοράς.”
Ο Παραγουανός 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί την έβδομη φετινή μεταγραφή για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ενώ είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου.
 
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Παραγουανός ποδοσφαιριστής μίλησε στο pasgiannina.gr για την νέα πρόκληση που εμφανίστηκε στην καριέρα του: “Είναι ένα βήμα ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Γνωρίζω αρκετά πράγματα για την ομάδα, ενώ έχω μάθει ότι έχει πολλούς πιστούς φίλους που την αγαπάνε και την στηρίζουν με κάθε τρόπο. Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό προκειμένου να βοηθήσω τον ΠΑΣ  ώστε να πετύχει τον στόχο του την νέα σεζόν στην Super League”.

Το βιογραφικό του Ρόναλντ Χουτ
Ο Χουτ είναι γεννημένος στις 30 Αυγούστου του 1989 και έχει ύψος 1.87. Μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της Τακουάρι, ομάδα της Παραγουάης με την οποία είχε γεμάτη σεζόν. Αγωνίστηκε στην Βιτσένζα ως δανεικός από την Liverpool, ενώ είναι διεθνής και με την ομάδα των Ελπίδων της χώρας του.
Το 2008 ήταν επιλογή του Μπενίτεθ στην Liverpool με τεχνικό διευθυντή τον Εντουάρντο Μαθία.
Το 2009 είχε επιλεγεί στην καλύτερη ενδεκάδα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIFA U20 που διεξήχθη στην Αίγυπτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε