Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους! “Εντυπωσιασμένος με Πασκουάλ”

ΦΩΤΟ twitter.com/bczalgiris
ΦΩΤΟ twitter.com/bczalgiris

 Κάτω από άκρα μυστικότητα ο Παναθηναϊκός “έκλεισε” τον Λούκας Λεκαβίτσιους, με την Ζαλγκίρις Κάουνας να ανακοινώνει την μετεγγραφή. Οι πρώτες του δηλώσεις…

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το buy out που είχε βάλει η Ζαλγκίρις στον Λεκαβίτσιους (100.000 ευρώ) και έκανε δικό του τον Λιθουανό.

Ο 23χρονος πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά στην Euroleague [8,8 πόντους σε 18:06 λεπτά ανά αγώνα σε 30 εμφανίσεις (75,9% βολές, 50,7% δίποντα, 33,8% τρίποντα), με 3,5 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ και 1,7 λάθη] και θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Νικ Καλάθη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκύ, ο Λεκαβίτσιους μίλησε για τη δυσκολία της απόφασης να φύγει από την Ζαλγκίρις, αλλά και για τον νέο του προπονητή.

«Είναι μάλλον η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ μου. Δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτό το βήμα και να φύγεις από το Κάουνας. Μου έδωσαν τόσα πολλά ο κόουτς Γιασικεβίτσιους, όλοι οι φίλοι μου στην ομάδα και οι φίλαθλοί της», δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις και πρόσθεσε: «Εδώ και καιρό είμαι εντυπωσιασμένος με τη δουλειά του Τσάβι Πασκουάλ, που με παρακολουθεί εδώ και κάποια χρόνια και μου έχει μιλήσει προσωπικά. Έτσι αποφάσισα να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου και να πάω παρακάτω». 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε