Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Στον “αέρα” η αδειοδότηση της ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αγώνα με τον… χρόνο δίνουν οι άνθρωποι της Ένωσης, την ώρα όμως που όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα προλάβουν να πραγματοποιήσει τις πληρωμές για τις οποίες έχουν δεσμευτεί! Μόνη ελπίδα η συμφωνία με την εφορία σε συνδυασμό με σιωπηλή παράταση από την ΟΥΕΦΑ

Χορηγία, επαφές με επενδυτές και “μάχη” με την Εφορία

Νικολαΐδης: Η κατάσταση είναι κρίσιμη, προσπαθώ να βρω λύση…

Η Ενωση φέρεται να ζήτησε από τον Αλ Σουντάιρι να βάλει τα χρήματα του δανείου σε άλλο λογαριασμό και όχι σε αυτό της ΠΑΕ, ο οποίος είναι δεσμευμένος από την Εφορία.

Οι νομικοί σύμβουλοι του δανειστή ενημέρωσαν τη διοίκηση της ΑΕΚ πως σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης τους δεν θα ήταν καλυμμένος νομικά για την αποπληρωμή του δανείου, καθώς θα παρουσιαζόταν πως μεταβιβάζει χρήματα σε διαφορετικές πηγές κι όχι στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσης, η πλευρά του Σαουδάραβα δεν δέχεται να στείλει τα χρήματα στον “παγωμένο” λογαριασμό της ΠΑΕ, αφού υπό τις υπάρχουσες συνθήκες θα αφαιρεθεί αυτομάτως το 50% αυτών από την Εφορία, καθώς θα παρακρατηθούν για την απλήρωτη δόση της Ένωσης για το άρθρο 44 (1,25 εκατ. ευρώ).

Ο Ανδρέας Δημητρέλος προσπάθησε να έρθει σε συμβιβασμό με την Εφορία, απευθυνόμενος και στο Υπουργείο Οικονομικών.

Όλα αυτά κι ενώ σήμερα εκπνέει η προθεσμία της ΟΥΕΦΑ για την καταβολή των χρημάτων στους πιστωτές. Το μόνο που μπορεί να γίνει αυτή την στιγμή είναι να πετύχει ο Δημητρέλος συμφωνία με την Εφορία, να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός και μετά η ΟΥΕΦΑ να δώσει μια μικρή σιωπηρή παράταση μέχρι τις 3-4 Απριλίου που θα παραλάβει τον φάκελο από την ΕΠΟ ώστε η ΑΕΚ να προλάβει τις πληρωμές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε