Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Στον “αέρα” ο τελικός του μπάσκετ – Αδυνατεί το Υπουργείο Παιδείας να διαθέσει τα εισιτήρια σε παιδιά δημοτικών!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Συναντήθηκαν, συμφώνησαν, αποφάσισαν αλλά δεν μπορούν να εφαρμόσουν τις αποφάσεις τους. Η Ελλάδα αδυνατεί να διοργανώσει έναν τελικό μπάσκετ την ώρα που σε άλλες χώρες συνυπάρχουν 8 ομάδες στο ίδιο γήπεδο! Σε εξέλιξη σύσκεψη που θα κρίνει την τύχη του τελικού.

Την προηγούμενη εβδομάδα στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή στις 18.30, μετά από εισήγηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποφασίστηκε ότι το ματς θα γίνει παρουσία μόνο παιδιών από δημοτικά σχολεία.

Έτσι εκδόθηκαν 3000 εισιτήρια (προφανώς οι υπεύθυνοι φοβούνται ακόμη και τα παιδιά και δεν θέλουν γεμάτο γήπεδο ούτε με μαθητές) αλλά ακόμη και έτσι το Υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε ότι δεν είναι σε θέση να διαθέσει το συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων, ενώ δεν μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση των παιδιών στο γήπεδο.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας ο τελικός είναι για ακόμη μία φορά στον “αέρα” και στη νέα σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη θα ληφθούν νέες αποφάσεις!

Η ΓΓΑ φέρεται διατεθειμένη να επιμείνει στη θέση της για διεξαγωγή του αγώνα με μαθητές, αλλιώς θα ζητήσει την αναβολή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε