Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Στον… αέρα το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός – “Βούρκος” το γήπεδο των Ζωσιμάδων

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η βροχή έχει μετατρέψει σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο των Ζωσιμάδων και η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό για τη προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος βρίσκεται στον… αέρα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του γηπέδου, Γιώργος Σουκοβέλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος με δηλώσεις του στον Sentra FM ότι το ματς που είναι προγραμματισμένο για τις 20.00 θα γίνει κανονικά:

“Χθες το βράδυ ήταν εδώ το συνεργείο της Super League αλλά είχε πολύ βροχή όλη μέρα, σήμερα από το πρωί είναι και πάλι εδώ το συνεργείο αλλά η κατάσταση είναι καλύτερη. Αν ξαναβρέξει όμως θα χουμε προβλήματα. Το γήπεδο έχει νερά σε κάποια σημεία αλλά ποδόσφαιρο μπορεί να παιχτεί.

Ακόμη και το ΟΑΚΑ έγινε λίμνη τις προάλλες αλλά ποδόσφαιρο παίχτηκε. Αν η κατάσταση παραμείνει η ίδια, μέχρι τις 8 το βράδυ θα μπορεί να γίνει απορρόφηση. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να νικήσει ο καλύτερος.”

Νωρίτερα θα γίνουν 2 ακόμη ματς για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Στις 16.00 ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και στις 18.00 η Βέροια τον Πανθρακικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε