Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Στον ανακριτή ποδοσφαιριστές – Ξεκινούν οι απομαγνητοφωνήσεις για τα στημένα

Στον ανακριτή ποδοσφαιριστές – Ξεκινούν οι απομαγνητοφωνήσεις για τα στημένα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.12.2011 | 11:48
Πρώτη δημοσίευση: 06.12.2011 | 11:48

Την πόρτα του 9ου τακτικού ανακριτή, Γιώργου Κασίμη αναμένεται να περάσουν το προσεχές διάστημα αρκετοί ποδοσφαιριστές για να καταθέσουν ως μάρτυρες στην υπόθεση των στημένων, ενώ αρχίζει άμεσα η απομαγνητοφώνηση των 39.000 συνομιλιών.

Συγκεκριμένα όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ” ο Γιώργος Κασίμης, από τον Γενάρη και μετά, έχει αποφασίσει να καλέσει τους 68 κατηγορούμενους για την υπόθεση των στημένων αγώνων. Πριν από αυτό, ο 9ος τακτικός ανακριτής θα καλέσει ποδοσφαιριστές ώστε να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Όπως αναφέρθηκε ο κ. Κασίμης θεωρεί ότι στημένο παιχνίδι χωρίς τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών δεν γίνεται, συνεπώς θα τους καλέσει αρχικά ως μάρτυρες και αν προκύψουν στοιχεία πιθανόν να απαγγελθούν κατηγορίες.
 
Εξελίξεις, όμως, υπάρχουν, και στο θέμα των 39.000 συνομιλιών που δεν έχουν ακόμα απομαγνητοφωνηθεί. Τα κωλύματα που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και πλέον θα ξεκινήσει άμεσα η απομαγνητοφώνηση ώστε να ξετυλίξουν οι Αρχές το κουβάρι με τα στημένα παιχνίδια.   Διαδώστε αυτό το άρθρο