Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Στον… κόσμο του ο Ζίκο

Ζίκο: Να δουλέψουμε και να πολεμήσουμε
Ζίκο: Να δουλέψουμε και να πολεμήσουμε, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Βραζιλιάνος προπονητής του Ολυμπιακού την ώρα που όλοι περιμένουν την απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη, εξακολουθεί να ζητάει υπομονή…   

Μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ο Ζίκο σφυρίζει αδιάφορα. Δεν λέει κουβέντα για την κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού και ουσιαστικά τα ρίχνει στην τύχη για τη νέα απώλεια βαθμών που ουσιαστικά θέτει τους ευρθρόλευκους εκτός τίτλου. 

“Δυστυχώς για μια ακόμα φορά δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, όταν και είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Η ισοπαλία είναι πολύ κακό αποτέλεσμα για εμάς, διότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ήδη άνοιξε τη διαφορά στους επτά βαθμούς», προσθέτει ο τεχνικός του Ολυμπιακού. 

Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε και να πολεμήσουμε για τα αποτελέσματα.”

Ο πρόεδρος της ομάδας έχει το καρπούζι και το πεπόνι, πάντως ο κόσμος είναι απογοητευμένος και περιμένει δραστικές λύσεις. 

Μετά το ματς με την Καβάλα στον πρώτο γύρο απομακρύνθηκε ο Κετσπάγια, δεν αποκλείεται μετά από τον αγώνα στο “Ανθή Καραγιάννη” το ίδιο να συμβεί και με τον Ζίκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε