Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στον τελικό η ΑΕΚ – “Άλωσε” την Τούμπα, γλίτωσε απ’ τη… ζούγκλα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Πανηγυρική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ για την Ένωση, που με γκολ του Δέλλα πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα. Ολοκλήρωση-παρωδία του αγώνα, που διακόπηκε λίγο πριν το φινάλε, λόγω εισβολής… ανεγκέφαλων στον αγωνιστικό χώρο. Κινδύνεψε ο Σάχα από καπνογόνο που του πέταξαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Δείτε εδώ το γκολ του Δέλλα, το καπνογόνο που χτύπησε τον Σάχα, αλλά και την εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ

Χάρη σε ένα υπέροχο και ταυτόχρονα δύσκολο γκολ του Τραϊανού Δέλλα, η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

 
Η Ένωση έχει πλέον την ευκαιρία να διεκδικήσει στις 30 Απριλίου απέναντι στον Ατρόμητο τον πρώτο της τίτλο από το 2002. Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσίασαν ένα πολύ σταθερό σύνολο, είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κυρίως λόγω της πολύ καλής παρουσίας των Μάκου, Ντιόπ και Μίτσελ στον χώρο του κέντρου και πήραν έτσι μία πανάξια πρόκριση.
 
Την πανηγυρική νικη της ΑΕΚ προσπάθησαν να αμαυρώσουν κάποιοι… ανεγκέφαλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Αν και αρχικά είχαν φτιάξει μία φανταστική ατμόσφαιρα, παρόλα αυτά με τις μετέπειτα πράξεις τους αμαύρωσαν την προσπάθεια που έκανε η ομάδα τους.
 
Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο Σκόκο έγινε στόχος καπνογόνων και βεγγαλικών, στην προσπάθεια του να εκτελέσει ένα κόρνερ. Ο Σεμπάστιαν Σάχα στο 57′ στάθηκε τυχερός, αφού το καπνογόνο που πετάχτηκε από την “Θύρα 4” εναντίον του, αλά του έκαψε τη φανέλα. Οι… ομορφιές στην Τούμπα ολοκληρώθηκαν ένα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα, όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ με κουκούλες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προκάλεσαν ζημιές, ενώ επιτέθηκαν σε παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.


Μετά από περίπου είκοσι λεπτά διακοπής, παίκτες και διαιτητές επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, για να… τον λήξουν. Έτσι η ΑΕΚ πήρε μία σπουδαία νίκη, μία μεγάλη πρόκριση, ενώ τον ΠΑΟΚ πιθανότατα τον περιμένει μία πολύ βαριά ¨καμπάνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε