Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Στους “8” του πρωταθλήματος της Ελληνικής Αεροπορίας η 124 ΠΒΕ Τρίπολης!

ΦΩΤΟ arcadiaportal.gr
ΦΩΤΟ arcadiaportal.gr

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Ελληνικής Αεροπορίας, η ποδοσφαιρική ομάδα της 124 ΠΒΕ Τρίπολης. H ομάδα της 124 ΠΒΕ επικράτησε με 5-1 της 128 ΣΕΤΗ σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Τρίπολη.

Εκτός από το… αγγλικό σκορ και οι καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας θύμιζαν αγγλικό τοπίο καθώς η βροχή έπεφτε αδιάκοπα. Ο καιρός σε τίποτα όμως δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων οι οποίοι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο αντάμειψαν τους θεατές με γκολ και φάσεις.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους έβαλαν οι Παυλίδης 9’, Δημητρακόπουλος 39’ (αυτογκόλ), Δεδούσης 42’ (αυτογκόλ), Καζνέτσι 69’και 75’ ενώ για τους φιλοξενούμενος το γκολ έβαλε ο Κολιάτσος 89’.

Το καρέ του αγώνα

1ο Ημίχρονο
3’ Η πρώτη καλή φάση του αγώνα δημιουργήθηκε ύστερα από σέντρα του Φέστα και κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Σεντεμεντέ με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Οικονόμου.

4’ Στο επόμενο λεπτό ο Φέστας μετά από λάθος της αντίπαλης άμυνας θα βρεθεί από πλάγια σε θέση για γκολ ωστόσο δεν θα καταφέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς αυτή θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα βγει άουτ.

9’ Ακόμη μια καλή ευκαιρία για γκολ από την 124 ΠΒΕ Τρίπολης όταν ο Παυλίδης μετά από μια καλή ενέργεια που θα κάνει θα σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα θα πάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

10’Λάθος στο κέντρο από τους παίκτες της 128 ΣΕΤΗ ο Παυλίδης θα βρεθεί τετ τετ και θα κάνει το 1-0 για την 124 ΠΒΕ Τρίπολης.

22’ Ο Σεντεμέντες θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του καθώς μετά από σέντρα του Ψαλίδα θα σπρώξει εξ επαφής τη μπάλα με το σώμα προς το αντίπαλο τέρμα ωστόσο η μπάλα θα προσκρούσει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Οικονόμου.

39’ Οι γηπεδούχοι θα διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν μετά από σέντρα του Φέστα από πλάγια δεξιά ο Δημητρακόπουλος στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα θα βάλει το αυτογκόλ κάνοντας το 2-0.

42’ Δεύτερο αυτογκόλ για την ομάδα της 128 ΣΕΤΗ όταν μετά από συρτή σέντρα από τον Σιώρο ο Δεδούσης στην προσπάθεια του να διώξει θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Οικονόμου κάνοντας το 3-0, το οποίο θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

2ο Ημίχρονο

53’ Μετά από καλή συνεργασία του Μπουτσιάνη με τον Σιώρο ο πρώτος θα κάνει τη συρτή σέντρα από τα δεξιά, ωστόσο ο Ιατρόπουλος δεν θα βρει καλά τη μπάλα και εκείνη θα καταλήξει άουτ.

57’ Η πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων όταν ο Παπαμιχαήλ θα σουτάρει έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπαϊωάννου.

69’ Ο Καζνέτσι θα κάνει το 4-0 με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

73’ Ευκαρία για να μειώσει το σκορ θα έχει η 128 ΣΕΤΗ όταν ο Κολιάτσας θα σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή ωστόσο ο Παπαϊωάννου θα πέσει και θα μπλοκάρει τη μπάλα στη δεξιά του γωνία.

75’ Σέντρα από τα δεξιά ο Καζνέτσι θα βρει την μπάλα στο ύψος της μεγάλη περιοχής και θα κάνει το 5-0.

89′ Στην εκπνοή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι θα βάλουν το γκολ της …τιμής με τον Κολιάτσα ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 5-1.

Συνθέσεις:
125 ΠΒΕ Τρίπολης Αρχηγός αποστολής (Παναγιώτης Μανούχος), προπονητής (Τζακώστας Γ.): Παπαϊωάννου Κ., Αρκούδας Αλ., Σεντεμέντες Γ., Ρουμελιώτης Δ., Κονίδης (45’ Μπουτσιάνης), Καζνέτσι Λ., Φέστας Κ., Μπακιρτζίδης Χ., Ψαλίδας Κ. (45’ Σταμούλιας), Σιώρος Απ., Παυλίδης Χ. (45’ Ιατρόπουλος)
128 ΣΕΤΗ προπονητής (Γκούλης Β.): Οικονόμου Σ., Δεδούσης Π., Παπαμιχαήλ Δ., Δημητρακόπουλος Σ., Παπακώστας Μ., Ζουβουλάκης Π., Σιώρος Αντ., Καραλής Δ., Σάμας Χ., Κολιάτσας Ι., Σταθακόπουλος Δ.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε