Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Στους τρεις ο ένας θα σωθεί και η…πρόβα τελικού

Στους τρεις ο ένας θα σωθεί και η…πρόβα τελικού

Στην τελευταία στροφή της Σούπερ Λίγκας θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας στη Football League. Κέρκυρα, Εργοτέλης και Παναιτωλικός διεκδικούν τη 13η θέση που θα σημάνει και την παραμονή στην κατηγορία. Στο Περιστέρι Ατρόμητος και Ολυμπιακός μονομαχούν μία εβδομάδα πριν τον μεταξύ τους τελικό κυπέλλου.

Ο πρωταθλητής έχει κριθεί, οι θέσεις των πλέι οφ έχουν ξεκαθαρίσει και αυτό που μένει να μάθουμε είναι η ειδική βαθμολογία του μίνι πρωταθλήματος αλλά κυρίως τις δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν τη Δόξα Δράμας.
 
Η Κέρκυραπου φιλοξενείται από τον Άρη θέλει τη νίκη η οποία θα την κρατήσει στην κατηγορία ανεξάρτητα των υπόλοιπων αποτελεσμάτων. Σε περίπτωση που οι Φαίακες δεν κερδίσουν τότε στο κόλπο της παραμονής μπαίνει και ο Εργοτέλης που αντιμετωπίζει την Ξάνθη στα Πηγάδια.
 
Ο Παναιτωλικός που έχει έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολο έργο θα μείνει στη Σούπερ Λίγκα μόνο αν κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και οι άλλοι δύο ηττηθούν. Οι πράσινοι μόνο αδιάφοροι δεν είναι αφού με νίκη μπορεί να έχουν ακόμη και 4 βαθμούς στα πλέι οφ, αν η ΑΕΚ ηττηθεί από τη Δόξα Δράμας.
 
Στο Περιστέρι θα γίνει η πρόβα του τελικού του κυπέλλου. Ατρόμητος και Ολυμπιακός κοντράρονται μία εβδομάδα πριν τον 70ο τελικό και οι Περιστεριώτες θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν τον ένα βαθμό στα πλέι οφ. Το ίδιο θέλει να κάνει και ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται στη Λιβαδειά.
 
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής – Κυριακή 22 Απριλίου (19.00)
 
Ξάνθη – Εργοτέλης
Άρης – Κέρκυρα
Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος
Ατρόμητος – Ολυμπιακός
Δόξα Δράμας – ΑΕΚ
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε