Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Στουτγκάρδη για Τζιμπούρ και Φούλαμ για Μήτρογλου

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει σκοπό να κάνει μετεγγραφές αλλά δεν αποκλείεται να κληθεί να καλύψει κενά που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ του.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ που ακόμη δεν έχει συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο στόχαστρο της Στουτγκάρδης, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα.

Ο παίκτης, μάλιστα, φέρεται να εξετάζει με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική και γι’ αυτό ακόμη δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Ο Αλγερινός επιθετικός έχει τη δυνατότητα να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί αφού η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον άλλον επιθετικό της ομάδας. Η Φούλαμ θέλει να αποκτήσει τον Μήτρογλου ενώ κρούση έχει κάνει και η Σέλτικ, αν και κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Ο 24χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αν κάποιος θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καλύψει τη ρήτρα των 8 εκ. ευρώ ή να πάρει την έγκριση των “ερυθρόλευκων”.

Μαρινάκης: Θα μείνουν όσοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού!

Πρόταση της Σέλτικ για Μήτρογλου!

Κοντρέρας: Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό

Ταλαιπωρείται από ίωση ο Τζιμπούρ – Ανεβαίνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Το σήριαλ τελειώνει – Υπογράφει το νέο συμβόλαιο ο Τζιμπούρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε