Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Στρατηγικός σύμβουλος στον ΠΑΟΚ ο Σιστιάκοφ!

Στρατηγικός σύμβουλος στον ΠΑΟΚ ο Σιστιάκοφ!

Ο “δικέφαλος του βορρά” ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον Γέρμαν Σιστιάκοφ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ιβάν Σαββίδη. Ο Ρώσος έρχεαι την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη και αναλαμβάνει χρέη στρατηγικού συμβούλου της ΠΑΕ σε θέματα αθλητισμού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την πρόσληψη του Γέρμαν Σιστιακόφ αναφέρει τα εξής:«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Γέρμαν Σιστιακόφ , ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του στρατηγικού σύμβουλου σε θέματα αθλητισμού».

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ, ο νέος σύμβουλος δήλωσε:

«Είμαι ευγνώμων στον κ. Σαββίδη για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ σε έναν τόσο δημοφιλή σύλλογο. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει θέσει πολύ σοβαρούς στόχους και για να τους επιτύχουμε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά.

Ο ΠΑΟΚ έχει πιστούς φιλάθλους και μεγάλη παράδοση πάνω στην οποία καλούμαστε να χτίσουμε έναν μοντέρνο και επιτυχημένο σύλλογο. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα και σ’ όλο τον κόσμο αξίζουν να γευτούν ξανά μεγάλες χαρές με τη βοήθεια του κ. Σαββίδη. Η παρουσία μιας δυνατής και φιλόδοξης ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι απ’ το οποίο μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν όλοι!».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε