Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Στράτος: “Δικαίωση δεκαετιών για το ποδόσφαιρο η συνάντηση με Κοντονή”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Απόλυτα ευχαριστημένος από την παρουσία του Σταύρου Κοντονή στο διοικητικό συμβούλιο της Superleague, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Γιώργος Στράτος.

Ο κ. Στράτος έκανε λόγο για δικαίωση δεκαετιών για το ποδόσφαιρο, ενώ τόνισε πως ο υφυπουργός αθλητισμού τους διαβεβαίωσε πως είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης ένα ποσοστό των χρημάτων από τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνεται στο ποδόσφαιρο.

“Η Σούπερ Λίγκα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θέλει να συζητάει με την πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανα ώστε να αντιμετωπίζει τα ζητήματα που υπάρχουν για να βελτιώσουμε το παιχνίδι και τη χώρα μας. Είναι ο μόνος τρόπος που έχουμε για να διορθωθεί. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Η συνάντηση με τον Υπουργό αποτελεί δικαίωση δεκαετιών για τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και όλων των ανθρώπων του ποδοσφαίρου”, είπε αρχικά και συνέχισε:

“Ήταν πάγιο αίτημα ένα ποσοστό χρημάτων από τις στοιχηματικές εταιρείες να δίνεται στο ποδόσφαιρο. Ο Κοντονής μας διαβεβαίωσε πως είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης. Για να παίρνουν άδεια οι στοιχηματικές εταιρείες, πλέον, θα πρέπει να δίνουν στις ομάδες ένα ποσοστό”.

Για την κάρτα φιλάθλου: “Έγινε μια παραγωγική συζήτηση με το σύνολο των μελών και στο θέμα της κάρτας φιλάθλου. Κατατέθηκε ο προβληματισμός όλων των ομάδων”.

Για τον χορηγό του πρωταθλήματος: “Όχι ακόμα”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε