Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Στρέλνιεκς: “Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς προσγειώθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

“Δεν λες όχι στον Ολυμπιακό”, είπε ο 27χρονος και πρόσθεσε “ήταν εύκολη η απόφασή μου, ο Ολυμπιακός είναι μία υπέροχη ομάδα, από τις πιο ανταγωνιστικές στην EuroLeague. Κάνει πρωταθλητισμό και διεκδικεί τον τίτλο κάθε χρόνο”.

Για τη συνύπαρξή του με τον Βασίλη Σπανούλη και τον Γιώργο Πρίντεζη, τόνισε: “το σκέφτηκα λίγο περισσότερο από την στιγμή που υπέγραψα με την ομάδα, τους είχα απέναντί μου τα τελευταία χρόνια και δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα βρεθώ στο πλευρό τους. Είμαι ενθουσιασμένος”.

Ερωτηθείς αν ενημερώθηκε από τον Νίκο Ζήση για τη μετεγγραφή του, απάντησε: “Φυσικά μίλησα μαζί του, όπως θα συνεχίσω να κάνω από εδώ και πέρα. Με βοήθησε πολύ όσο ήμασταν μαζί στην Μπάμπεργκ, θα κρατήσουμε επαφές και θα τον ρωτήσω για ό,τι χρειαστώ από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό”.

Για τις έως τώρα μονομαχίες του με τον Ολυμπιακό, πρόσθεσε: “ήταν πάντα δύσκολα. Θυμάμαι πως δεν τους άρεσε να παίζουν εναντίον μας (σ.σ.: την Μπάμπεργκ) την τελευταία διετία”.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε