Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Super 3: Δεν είναι στιγμή για αναθεματισμούς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη την επομένη της ήττας από τον Ηρακλή αλλά και των όσων ακολούθησαν, με ανακοίνωση τους κάλεσαν τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν το σύλλογο.

Του “έκλεισε” το σπίτι – “Ροπαλιά” Γιάκομπ στον Άρη

Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα

Μιχαλήτσος: Στόχος ήταν η παραμονή και όχι τα πλέι οφ

Αν και δεν είναι το πλέον συνηθισμένο μετά από ήττα να βγαίνουν οι οργανωμένοι οπαδοί και να στηρίζουν την ομάδα, εντούτοις ο Super 3 δείχνοντας προς όλους ότι πρέπει οι αποφάσεις να λαμβάνονται με καθαρό μυαλό εξέδωσε ανακοίνωση-στήριξης:

“Δεν είναι η στιγμή για αναθεματισμούς

Ο ΑΡΗΣ έχασε ακόμα περισσότερο έδαφος στη μάχη για την είσοδο στα playoffs και την έξοδο στην Ευρώπη και για τη νέα περίοδο, μετά από το 0-1 από τη @@@@ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η καταξίωση της ομάδας, που είναι το Α και το Ω, περνάει μέσα από τέτοιες καταστάσεις και δυστυχώς, τη στιγμή που μιλάμε αυτές δεν είναι ευχάριστες, αλλά δύσκολες.

Γι’ αυτό λοιπόν, δεν είναι σίγουρα η στιγμή για αναθεματισμούς, αλλά η στιγμή να μαζέψουμε δύναμη από το DNA μας, όπως κάνουμε πάντοτε και γι’ αυτό διαφέρουμε από όλους, βοηθώντας την ομάδα να βγει από το τέλμα.

Στην παρούσα φάση, δεν χρειάζεται να κάνουμε κάποια περαιτέρω ανάλυση, ούτε κάποιο επιπλέον σχόλιο. Ούτως ή άλλως, έχουμε μάθει πάντα να λειτουργούμε με ψυχραιμία και αυτή μας οδηγεί και σε τούτη τη δύσκολη καμπή του ΑΡΗ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε