Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Super Bowl: Επικός τίτλος για Patriots! Εντυπωσίασε η Lady Gaga [vid]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Οι Νιου Ιγκλαντ Πάτριοτς νίκησαν στην παράταση με επική ανατροπή με 34-28 τους Ατλάντα Φάλκονς και κατέκτησαν στο Χιούστον, τον πέμπτο τίτλο στην ιστορία τους, μετά τον πιο συγκλονιστικό τελικό στην ιστορία των Super Bowls. Η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση.

Οι θριαμβευτές, με πρωταγωνιστή τον Τομ Μπρέιντι, που κέρδισε τον τίτλο του MVP για τέταρτη φορά μαζί με το πέμπτο του πρωτάθλημα, επέστρεψαν από το 3-28 (!), φτάνοντας στο 28-28 στην κανονική διάρκεια, πριν φτάσουν στο μεγάλο θρίαμβο στην διάρκεια της παράτασης, κάνοντας δικό τους το τρόπαιο Vince Lombardi.

Επιβεβαιώνοντας έστω και με αυτόν τον τρόπο, τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό ήταν από -10. Στο ημίχρονο τραγούδησε η Lady Gaga, ενώ το πολύωρο σόου, κοστολογημένο με 15,5 δις δολάρια, παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Οι περίοδοι: 0-0, 3-21, 6-7, 19-0 παράταση: 6-0.

Άξιο αναφοράς, πως η Lady Gaga έκλεψε την παράσταση με ένα μοναδικό show διάρκειας περίπου 13 λεπτών, το οποίο άρχισε με την ίδια να κατεβαίνει από την οροφή του σταδίου του Χιούστον.


lady gaga super bowl performance 2017 από wwefights

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε