Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Superleague: Αδιέξοδο για πλέι-οφ και νέο πρωτάθλημα

ΦΩΤΟ NEWSIT.
ΦΩΤΟ NEWSIT.

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Superleague σχετικά με τις ημερομηνίες των πλέι-οφ αλλά και του νέου πρωταθλήματος.

Λύση στο αδιέξοδο θα επιχειρηθεί να δοθεί την Πέμπτη σε συνάντηση που θα έχουν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων που έχουν προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, Πανθρακικός), αλλά και εκείνων που διεκδικούν τις θέσεις για τα πλέι οφ.

Βάσει των μέχρι τώρα δεδομένων, το πιθανότερο είναι να αρχίσει η διαδικασία των πλέι οφ, να παρεμβληθεί ο τελικός Κυπέλλου (11/05) και στη συνέχεια να γίνουν οι υπόλοιπες αγωνιστικές.

Οσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα, το δεδομένο είναι ότι οι ομάδες θα είναι 18. Ωστόσο, ο πρόεδρος της διοργανώτρια αρχής, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε πως το πρωτάθλημα θα πρέπει να τελειώσει νωρίς καθώς ακολουθεί το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ενώ τόνισε πως περιμένει τη μορφή του Κυπέλλου της επόμενης σεζόν και θα υπάρξει απόφαση στο επόμενο ΔΣ.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Ώπως αναφορικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Play Off και δεδομένου ότι αυτές συνδέονται με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των Ημιτελικών και του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το θέμα να συζητηθεί άμεσα με την ΕΠΟ για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης.

2. Όπως οι αποφάσεις επί της διαδικασίας αδειοδότησης ΕΠΟ να ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση των Play Off.

3. Όπως υλοποιηθεί το πρόγραμμα εταρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως αυτό διαμορφώθηκε το Φεβρουάριο και αποφασίστηκε ομόφωνα, μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή ενός πιλοτικού προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το Fair Play, το πλαίσιο του οποίου αναλύεται σε ξεχωριστή ανακοίνωση”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε