Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Superleague: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα!

Superleague: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα!
ΦΩΤΟ NEWSIT
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.08.2011 | 19:23
Πρώτη δημοσίευση: 24.08.2011 | 19:23

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεση της να ξεκινήσει το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή, καλώντας παράλληλα την ΕΕΑ να εξετάσει άμεσα τους φακέλους των ΠΑΕ που είναι σε εκκρεμότητα. Την ίδια ώρα η ΕΠΟ απειλεί με υποβιβασμό την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό. Διαβάστε όλα τα ενδεχόμενα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:
 
Σε συνέχεια των πρόσφατων εξελίξεων στο χώρο του ποδοσφαίρου και των εξαγγελιών εκπροσώπων της Κυβέρνησης περί αρμοδιότητας της Super League αναφορικά με την έναρξη του Πρωταθλήματος 2011 – 12, η Super League ενημερώνει για την πρόθεσή της όπως το νέο Πρωτάθλημα ξεκινήσει κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετούς μήνες.
 
Ειδικότερα, στόχος είναι η τήρηση των όσων έχουν κατά καιρούς αποφασιστεί σχετικά με το αγωνιστικό και το τηλεοπτικό πρόγραμμα και η διασφάλιση του αρχικού σχεδιασμού. Ειδικά αναφέρεται ότι σύμφωνα με την υφιστάμενη Σύμβαση Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων επιβάλλεται στη Super League ποινική ρήτρα 4 εκατομμυρίων € σε περίπτωση όπου δεν διεξαχθούν αγώνες Πρωταθλήματος κατά το μήνα Αύγουστο.
 
Για το λόγο αυτό, η Super League απέστειλε σήμερα επιστολή προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αίτημα την άμεση εξέταση των φακέλων των ΠΑΕ της Super League που παραμένουν σε εκκρεμότητα καθώς και των ΠΑΕ Δόξα Δράμας και ΠΑΕ Λεβαδειακός, με σκοπό τη συμπλήρωση του πίνακα Μελών του Συνεταιρισμού.
 
Αναφορικά με το θέμα των προσφυγών σε δικαιοδοτικά όργανα της αθλητικής και τακτικής δικαιοσύνης, πάγια θέση της Super League είναι ο απόλυτος σεβασμός προς τις αποφάσεις των πρώτων, αλλά καταδικάζει απερίφραστα προσφυγές σε τακτικά πολιτικά δικαστήρια, οι οποίες αντιβαίνουν βασικές διατάξεις του αθλητικού δικαίου.
 
Σούπερ -μπάχαλο- Λιγκ

Η ΕΠΟ απειλεί με υποβιβασμό την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό

   Διαδώστε αυτό το άρθρο