Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Survivor για τους αθλητές η διαβίωση στο Ολυμπιακό Χωριό!

Κρεββάτι στο Ολυμπιακό Χωριό. Η χαρά του σκώρου
Κρεββάτι στο Ολυμπιακό Χωριό. Η χαρά του σκώρου

Δεν έχουν τελειωμό τα περιστατικά που κάνουν δύσκολη την ζωή των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι Λονδρέζοι διοργανωτές δεν ήταν τελικά τόσο έτοιμοι όσο έλεγαν και αυτό φάινεται από τα παρακάτω περιστατικά….

Η ελληνική αποστολή το πρώτο πρωί της στο Ολυμπιακό Χωριό βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη όταν μέλη της προσπάθησαν να κάνουν ένα πρωινό ντους. Όποια βάνα και να άνοιγαν το νερό έβγαινε παγωμένο. Άρχισαν να χτυπούν τις πόρτες των δωματίων για να δούν τι συνέβαινε. Το ίδιο σε όλα τα δωμάτια. Το νερό “μπούζι”!

Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιοι και έσπευσαν υδραυλικοί να διορθώσουν το πρόβλημα. Λίγο αργότερα έμαθαν ότι σε αποστολή άλλης χώρας ένας αθλητής έπαθε έγκαυμα αφού όποια βάνα και να άνοιγε έβγαζε καυτό νερό!

Και επιδρομή σκώρων στο Ολυμπιακό Χωριό!

Έφτασαν μέσα στην νύχτα κατά χιλιάδες! Μυρίστηκαν 9.000 ντουλάπες γεμάτες ρούχα στο Ολυμπιακό Χωριό και πέταξαν κατά εκεί! Οι απρόσκλητοι επισκέπτες έμοιαζαν με μια από τις πληγές του Φαραώ και έφεραν τους διοργανωτές των αγώνων στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Ακόμα προσπαθούν να βρουν τρόπο να καταπολεμήσουν τα ενοχλητικά έντομα. Άραγε θα βρουν;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί το beach volley θα κλέψει την παράσταση στους Ολυμπιακούς…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε