Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Σχήμα χωρίς… επιθετικό επαναφέρει ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σύστημα χωρίς “φουνταριστό”, κάτι που είχε χρησιμοποιήσει την περίοδο που ο Παναθηναϊκός έπαιζε πολύ καλή μπάλα την φετινή σεζόν, προστίθεται να επαναφέρει στους “πράσινους” ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο κεκλεισμένων των θυρών ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Φερέιρα: Οι τελικοί είναι οκτώ και όχι τρεις

Ο Παναθηναϊκός μπήκε σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, στην προσπάθεια του να κατακτήσει το πρωτάθλημα (έρχονται ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό), και ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει το σύστημα με το οποίο η ομάδα του είχε αποδώσει πολύ αποτελεσματικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή αυτό χωρίς κλάσικό φορ (4-6-0)

Το σύστημα αυτό το δοκίμαζε ο Φερέιρα στις προπονήσεις ολόκληρης της εβδομάδας, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πετρόπουλος και Ρούντολφ είναι τραυματίες και ο Τοτσέ δείχνει να μην είναι σε θέση να προσφέρει τα αναμενόμενα αυτή την χρονική στιγμή.

Έτσι, ο Φερέιρα προσανατολίζεται να ξεκινήσει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Μαρίνο, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο (από δεξιά προς αριστερά).

Στην μεσαία γραμμή, ο Βιτόλο θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σιμάο στην θέση του αμυντικού χαφ. Δίπλα του σε πιο ελεύθερο ρόλο και μεταξύ κέντρου και επίθεσης, ο Κατσουράνης. Δεξιά και αριστερά στα άκρα, θα παίξουν οι Ζέκα και Κουίνσι αντίστοιχα.

Μπροστά από τα χαφ, χωρίς όμως να λογίζονται σαν… φουνταριστοί θα αγωνιστούν οι Κλέιτον και Χριστοδουλόπουλος (ο Βραζιλιάνος λίγο πιο πίσω και ο Λάζαρος πιο κοντά στην περιοχή).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε