Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγγνώμη Νικοπολίδη σε Ζίκο

Μετανιωμένος ο Νικοπόλιδης για την συμπεριφορά του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την παραδειγματική τιμωρία του ζήτησε ο Αντώνης Νικοπολίδης για την συμπεριφορά του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Άλκμααρ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τον Ζίκο μετά τον αγώνα και η όποια παρεξήγηση έλαβε τέλος. Στη συνέχεια ο Νικοπολίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

 
Ζητώ συγγνώμη από τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά που επέδειξα στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα, η οποία όμως οφείλεται σε στιγμιαία ένταση και εκνευρισμό. Επειδή η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη, ζητώ ο ίδιος από την διοίκηση την παραδειγματική μου τιμωρία, όπως αυτή προβλέπεται από τον εσωτερικό κανονισμό”.
 
Ο 37χρονος γκολκίπερ ζήτησε με έντονο τρόπο από τον προπονητή του να κάνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αλκμααρ, ώστε να κυλήσει ο χρόνος και να μείνει το 0-0. Ο Ζίκο όταν ρωτήθηκε για το θέμα στην συνέντευξη τύπου απάντησε λέγοντας πως αυτός είναι ο προπονητής. Πάντως μετά την συνάντηση των δύο ανδρών το θέμα θεωρείται λήξαν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε