Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκέντρωση των οπαδών του Παναθηναϊκού και… νομικές ενέργειες!

Συγκέντρωση των οπαδών του Παναθηναϊκού και… νομικές ενέργειες!

Οι οργανωμένοι οπαδοί των “πρασίνων” συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο κεντρικό σύνδεσμο του Φορέα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και αφορμή στάθηκε το κυριακάτικο “επεισόδιο” με δυνάμεις της αστυνομίας. Ενοχλημένη και η διοίκηση του “τριφυλλιού”. Δημητρακόπουλος: Ραντεβού με την ΓΑΔΑ πριν τις μηνύσεις.

Έβαλε τα χρήματα ο Βγενόπουλος – Ακολουθεί ο Πολέμης

Θύρα 13: Μην απαντάτε στις προκλήσεις

Αρκετά ενοχλημένα είναι τα στελέχη της διοίκησης του Παναθηναϊκού, από τη στάση της Αστυνομίας, με αφορμή όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια του αγώνα των “πρασίνων” με την ΑΕΚ στο κεντρικό κτίριο του Ενιαίου Φορέα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι οπαδοί του “τριφυλλιού”, αστυνομικές δυνάμεις επισκέφθηκαν τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στη Λ. Αλεξάνδρας και πέταξαν δακρυγόνα χωρίς κανέναν λόγο και αφορμή. Η επίσημη θέση της Αστυνομίας μάλιστα ήταν ότι η παρέμβαση αυτή έγινε για… προληπτικούς λόγους.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτέλεσε θέμα συζήτησης στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που έγινε το μεσημέρι για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε να μάθει τους λόγους που οδήγησαν την Αστυνομία στην ενέργεια αυτή. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να θέσει το ζήτημα και στη συνάντηση που θα έχει την Τρίτη με τους αθλητικούς εισαγγελείς.

Στον Παναθηναϊκό συμφώνησαν σε όλα τα θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας για το ντέρμπι, αλλά φοβούνται ότι τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν το κλίμα λίγες ημέρες πριν την σέντρα.

Να τονίσουμε πως το απόγευμα της Δευτέρας 200 περίπου οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στον σύνδεσμο προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασης στην αναίτια αυτή επίθεση. Υπάρχει μάλιστα σκέψη να κατευθυνθούν διά της νομικής οδού αναζητώντας αρχικά νομικές συμβουλές.

Μάλιστα, στο πλευρό τους είχαν και τον δικηγόρο της “πράσινης” ΚΑΕ, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος έκανε δηλώσεις επί του θέματος.

“Μου κατήγγειλαν χθες οι οπαδοί του Παναθηναϊκού του Συνδέσμου Θύρα 13 που αποτελείται από χιλιάδες μέλη, πως δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από ανθρώπους των ΜΑΤ. Πριν καταθέσουμε μηνύσεις για να μπορέσουμε να προλάβουμε άλλες τέτοιες απαράδεχτες κινήσεις, έχουμε κλείσει ραντεβού με την ΓΑΔΑ και με πνεύμα ειλικρίνειας θα κοιτάξουμε να λύσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα για να μην υπάρχουν προβλήματα. Θέλω να πως πως εγώ και η ΚΑΕ στην οποία είμαι δικηγόρος πως θα είμαστε δίπλα τους”, ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του έξω από το κτίριο του συνδέσμου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε