Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Συγκινεί ο Ρονάλντο! Μήνυμα συμπαράστασης στον Ιμπραΐμοβιτς

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο ήταν ο ποδοσφαιρικός «ήρωας» του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, όπως είχε αποκαλύψει αρκετές φορές στο παρελθόν, με πιο πρόσφατη τη συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο, στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Σουηδός να κινδυνεύει να ολοκληρώσει πρόωρα την καριέρα του λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ακριβώς όπως συνέβη με το «Φαινόμενο». Στην ίδια ηλικία (35 ετών) ο Ρονάλντο κρέμασε τα παπούτσια του με τη φανέλα της Κορίνθιανς, έχοντας όμως ξεπεράσει δύο σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο.

 

Ο Βραζιλιάνος έστειλε συγκινητικό μήνυμα στον Ζλάταν μέσω Instagram, ζητώντας του να μην εγκαταλείψει τη μάχη: «Ιμπρα, σκέφτομαι θετικά, πιστεύω ότι θα αναρρώσεις πλήρως και θα γυρίσεις ακόμα πιο δυνατός. Η δύναμη βρίσκεται στη θέληση! Εχεις την υποστήριξη, τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου, γιατί αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα με πνεύμα ενός πολεμιστή που έχει μάθει να ξεπερνά τις δυσκολίες».

Μία ημέρα νωρίτερα, ο Σουηδός επιθετικός είχε στείλει το δικό του μήνυμα στους απανταχού φίλους του: «Πρώτα απ΄όλα σας ευχαριστώ για την αγάπη και την υποστήριξη που μου δίνετε. Θα μείνω για ένα διάστημα εκτός ποδοσφαίρου και θα το ξεπεράσω όπως κάθε άλλο εμπόδιο για να γυρίσω ακόμα πιο δυνατός. Μέχρι τώρα έχω παίξει και με ένα πόδι, άρα δεν είναι σπουδαίο το θέμα! Ενα πράγμα είναι σίγουρο: Εγώ αποφασίζω πότε θα σταματήσω! Η παράδοση των όπλων δεν είναι μέσα στις εναλλακτικές μου. Θα τα ξαναπούμε σύντομα».

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε