Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Συγκινημένος ο Ζιλμπέρτο δεν είπε ακόμη το αντίο

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο Βραζιλιάνος μπορεί να χαιρέτησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού εντός γηπέδου αλλά στις δηλώσεις του, ως γνήσιος επαγγελματίας, τόνισε την κρισιμότητα του επόμενου ματς με την ΑΕΚ και δεν αναφέρθηκε στην επικείμενη αποχώρηση του.

“Πιστεύω και στη μοίρα και στο Θεό. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και αυτό έκανα πάντα. Δεν περίμενα όταν ξεκινούσα την καριέρα μου πως θα πετύχαινα τόσα πολλά. Όμως δούλεψα σκληρά και ο συνδυασμός της δουλειάς με την πίστη με έφτασε εδώ.

Έχουμε ακόμη ένα ματς. Δεν θέλω να μιλήσω για το αντίο ή αν θα μείνω στην ομάδα γιατί σκέφτομαι αποκλειστικά το επόμενο παιχνίδι. Αυτό το ματς ήταν το ιδανικό για να μας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση, διότι μετά από εκείνο με τον Βόλο ξέραμε πως έχουμε δύο τελικούς. Το μόνο που μας μένει πλέον είναι να προκριθούμε. Ευχαριστώ το σύλλογο, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς, τους οποίους θέλουμε να ευχαριστήσουμε με μια νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Από την πρώτη μέρα και την υποδοχή που μου επεφύλαξαν οι οπαδοί στο αεροδρόμιο, ένιωσα καλά. Θα λέω μια μέρα στα παιδιά μου πως η Ελλάδα μου φέρθηκε πολύ καλά, γνώρισα αγάπη, σεβασμό και αφοσίωση και θα το μεταφέρω σε όλους, είτε φύγω, είτε μείνω ακόμη μια χρονιά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε