Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Συγκίνηση για το “αντίο” των Λυμπερόπουλου – Χαλκιά(VIDEO)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι δύο παίκτες ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Εθνική ομάδα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Γερμανία.

Παρόλο που αυτό ήταν κάτι το αναμενόμενο, η συγκίνηση στα αποδυτήρια ήταν μεγάλη για τους διεθνείς. Ο Κώστας Χαλκιάς και ο Νίκος Λυμπερόπουλος με μία σημαντική πορεία με το εθνόσημο στο στήθος, αποχαιρέτησαν την Γαλανόλευκη και τους συμπαίκτες τους.

Μάλιστα, ο δεύτερος πήρε και χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς, φτάνοντας τις 76.

Οι δύο ποδοσφαιριστές πρόσφεραν όλα αυτά τα χρόνια στην Εθνική ομάδα και πλέον ήρθε η ώρα να δώσουν τη σκυτάλη στους επόμενους.

Σε μετέπειτα δηλώσεις του, ο Νίκος Λυμπερόπουλος τόνισε πως δεν ήθελε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας πως δεν θα αγωνιστεί ξανά, όπως είπε ο ίδιος:

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα αντιμετωπίζαμε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Αισθάνομαι ευλογημένος γιατί κλείνω την καριέρα μου στην Εθνική σε ένα οικογενειακό κλίμα. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Στο τέλος του παιχνιδιού με έπιασε λίγο το παράπονο. Δεν ήθελα να βγω από τον αγωνιστικό χώρο. Όλα τα ωραία τελειώνουν πλέον. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα ως φίλαθλοι. Ας έρθουμε όλοι πιο κοντά στην ελληνική ομάδα και το ποδόσφαιρο για να ανέβει».

Ο Χαλκιάς απ’ την μεριά του δήλωσε στον Λυμπερόπουλο που κρατούσε το μικρόφωνο ότι «… αγωνιστήκαμε με μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν όλα τα παιδιά συγχαρητήρια. Νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος που συμμετείχα στην προσπάθεια αυτή. Φτάσαμα στους «8» της Ευρώπης και δείξαμε ότι η Εθνική έχει και παρόν και μέλλον. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα φέρει επιτυχίες και θα δίνει το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την επιτυχία. Είμαι πεπεισμένος ότι δώσαμε χαρά στους Ελληνες».

Δείτε το VIDEO του Zappit.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε