Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Συγκίνηση στου Ρέντη για την αποχώρηση του Βαλβέρδε

Συγκίνηση στου Ρέντη για την αποχώρηση του Βαλβέρδε

Μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα ο Βάσκος τεχνικός κοινοποίησε στους “ερυθρόλευκους” παίκτες την απόφασή του να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον πάγκο της ομάδας. Βελτιώνεται η κατάσταση του Ιμπαγάσα

Βαλβέρδε: Να δώσουμε χαρά στους Έλληνες της Αυστραλίας

“Ο Έμερι εκλεκτός του Κοβάσεβιτς”

Οι Ισπανοί υποψήφιοι και οι “φευγάτοι” στη μετά-Βαλβέρδε εποχή

Οι παίκτες γνώριζαν την σχετική απόφαση από την Πέμπτη, μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Βαλβέδρε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο σχεδόν όλοι δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους για την επικείμενη αποχώρηση.

Ο Βαλβέρδε δεν παρέλειψε να τους υπενθυμίσει πως το έργο τους δεν τελείωσε. Τους ζήτησε από όλους να παραμείνουν προσηλωμένοι στις υποχρεώσεις τους και να κάνουν δύο καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ατρόμητο, στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου.

Στα αγωνιστικά, σαφώς βελτιωμένη είναι η κατάσταση του Αριέλ Ιμπαγάσα με τον Αργεντινό να ανεβάζει στροφές και τους ανθρώπους της ομάδας να αισιοδοξούν για συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Ο Ιμπαγάσα ανταποκρίθηκε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και εκτιμάται πως αν συνεχίσει και τις επόμενες μέρες με αυτόν τον τρόπο τότε θα είναι στη διάθεση του Βαλβέρδε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε