Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Συγκινητικός Αντετοκούνμπο! “Σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου” [vid]

Συγκινητικός Αντετοκούνμπο! “Σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου” [vid]

Το διασκέδασε με τη… ψυχή του στο All Star Game. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ένα “γεμάτο” διήμερο, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, διακρίθηκε στην γιορτή του μπάσκετ στο NBA, αλλά για μια ακόμη φορά δεν ξέχασε την Ελλάδα!

Το All Star Game της Νέας Ορλεάνης είχε μόλις ολοκληρωθεί. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκίνησε με τις δηλώσεις του, αφού δεν ξέχασε την Ελλάδα και την στήριξη που είχε από τους Έλληνες. Μάλιστα, έδειξε για μια ακόμη φορά πως έχει πάρει πολύ σοβαρά την παρουσία του στο NBA, αφού δήλωσε ανυπόμονος για την επιστροφή του στο Μιλγουόκι, προκειμένου να προπονηθεί…

“Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε εδώ. Ελπίζω να το διασκεδάσατε. Όπως είπα, σε ό,τι κάνω έχω την Ελλάδα πίσω μου. Θέλω να κάνω όλους τους Έλληνες περήφανους. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη. Σας αγαπώ όλους”, τόνισε.

“Το απόλαυσα. Είπα στους προπονητές πως θα παίξω δυνατά. Οι συμπαίκτες μου έλεγαν πως θα πρέπει το πρώτο μου σουτ να είναι κάποιο εύκολο καλάθι κι αυτό έκανα”, πρόσθεσε.

“Ήμουν πολύ κοντά να βγω MVP, αλλά ο κόουτς με κράτησε εκτός”, ανέφερε αστειευόμενος.

Όσον αφορά την… επόμενη μέρα… “Έλεγα στους προπονητές μου στους Μπακς ότι ανυπομονώ να γυρίσω για να προπονηθώ. Δεν έχω προπονηθεί για τέσσερις μέρες και αισθάνομαι ότι έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε