Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συγκλόνισε ο Αντετοκούνμπο! Ρεκόρ ο Γιάνναρος, πρόκριση οι Ράπτορς [vids]

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Με μια -τελευταία- συγκλονιστική εμφάνιση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο NBA, αφού οι Μπακς ηττήθηκαν για δεύτερη φορά στο Μιλγουόκιμ από τους Ράπτορς (92-89), που με συνολικό σκορ 4-2 πέρασαν στα ημιτελικά της Ανατολής, εκεί όπου θα βρουν τους Καβαλίερς.

Ολοκληρώθηκε η πορεία των Μπακς στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ. Η ομάδα του Αντετοκούνμπο έχασε για μια ακόμη φορά κόντρα από τους Ράπτορς μέσα στο Μιλγουόκι (92-89) κι έτσι αποκλείστηκε με σκορ 4-2 από τη συνέχεια. Οι Καναδοί θα αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας τους Καβαλίερς.

Ο “Greek freak” ήταν συγκλονιστικός, ενώ βρέθηκε στον πάγκο για λιγότερο από 2 λεπτά. Ο Γιάνναρος έκανε νέο ρεκόρ πόντων στα πλέι οφ με 34 π (4 περισσότερους από το προηγούμενο του) με 12/21 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 7/13 βολές. Ακόμα, μάζεψε 9 ριμπάουντ, ενώ είχε 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες στα 47 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Μάλιστα, ήταν αυτός που μαζί με τους Μίντλετον (19π.), Τέρι (8π.) και Ντελαβεντόβα (12π.) πήραν από το.. χέρι τους γηπεδούχους και από το -25 στα μέσα της τρίτης περιόδου τους πήγαν στο +2 τρία λεπτά πριν το τέλος. Τα “ελάφια” όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη, με τον Αντετοκούνμπο να κάνει το 89-90 -με κάρφωμα- μη μπορώντας να βρει παίκτη για τρίποντο και τον Ντε Ροζάν να δίνει με βολές την πρόκριση στους Ράπτορς.

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς κέρδισαν με 103-96 τους Γκρίζλι στο Μέμφις, έκαναν το 4-2 και πήραν την πρόκριση για την επόμενη φάση των play-off. Κορυφαίος των νικητών, που στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τους Χιούστον Ρόκετς, ήταν ο Λέοναρντ με 29 πόντους, ενώ double – double έκανε ο Όλντριτζ με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Μέμφις ήταν ο Κόνλεϊ με 26 πόντους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε