Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Συγκλονιστική αποθέωση στον Μπατίστ (VIDEO) – Επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ θα μείνει στη μνήμη των φίλων του τριφυλλιού και σίγουρα του Μάικ Μπατίστ. Ο αμερικανός άσος που έζησε μεγάλες στιγμές στα 9 χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, βραβεύτηκε από τους “πράσινους”, αποθεώθηκε από τον κόσμο και συγκινημένος ευχαρίστησε τους πάντες. Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμη μία νίκη με 69-55 και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου του στην Ευρωλίγκα.

Το κλίμα μετά τις “βόμβες” του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ήταν βαρύ μέχρι να κάνει την εμφάνισή του στο παρκέ ο Μάικ Μπατίστ. Ο αμερικανός επέστρεψε ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού αλλά γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο.

Από εκεί και μετά όλοι ασχολήθηκαν με τον Μπατίστ και φυσικά από τη στιγμή που ξεκίνησε το ματς, με τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη.

Οι “πράσινοι” έκαναν μουδιασμένο ξεκίνημα, η Φενέρ προηγήθηκε με 8 πόντους όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο, η εκπληκτική άμυνα των γηπεδούχων και οι επιθετικές λύσεις που έδωσε ο Πάνκο, έφεραν τον Παναθηναϊκό στο +8 (29-21).

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έγιναν οι βραβεύσεις στον Μάικ Μπατίστ από τον Παύλο Γιαννακόπουλο αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο αμερικάνος συγκινημένος μίλησε στον κόσμο.

Δείτε το βίντεο του gazzetta.gr με την αποθέωση του Μπατίστ

O Παναθηναϊκός ήταν ακόμη καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, διατήρησε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του και με όπλο την άμυνα του έφτασε άνετα στη νίκη με 69-55.

Πλέον την τελευταία αγωνιστική θέλει τη νίκη στην Μόσχα επί της Χίμκι για να καταλάβει την πρώτη θέση του ομίλου του.

Τα δεκάλεπτα: 12-14, 29-23, 43-37, 69-55

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 9 (6 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Πάνκο 15 (6 ριμπάουντ), Ματσιούλις, Ούκιτς 4, Λάσμε 8 (3 κοψίματα), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 9 (9 ασίστ), Κίτσεν, Μπανκς 9 (1), Ξανθόπουλος, Σκορδίλης, Σχορτσανίτης 11 (6 ριμπάουντ)

Φενερμπαχτσέ (Πιανιτζάνι):
ΜακΚάλεμπ 7 (1), Ονάν 5 (1), Ερμίς, Σάτο 20 (8 ριμπάουντ), Μπρέμερ, Άντερσεν 8, Σαβάς, Μπατίστ 4, Καραμάν 2, Μπογκντάνοβιτς 6, Πρέλντζιτς 3

Δεν απάντησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Αφέθηκε ελεύθερος ο Μπατίστ!

Στον οικονομικό εισαγγελέα μετά τη σύλληψη για χρέη ο Μάικ Μπατίστ

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ο Μπατίστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε