Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Συγκλονιστικό! Χρυσή Παραολυμπιονίκης σκέφτεται την ευθανασία

ΦΩΤΟ youtube.com
ΦΩΤΟ youtube.com

Στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012 κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα στην κατηγορία Τ52 κι ένα ασημένιο στα 200 μέτρα. Τώρα όμως, η Βελγίδα Μαριέκε Βερβούτ υποφέρει και… δείχνει να μην αντέχει άλλο.

Το ενδεχόμενο να κάνει ευθανασία μετά τους παραολυμπιακούς του Ρίο μελετά η παραολυμπιονίκης Μαριέκε Βερβούτ από το Βέλγιο, η οποία είχε κερδίσει ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο στο Λονδίνο.

Όπως δήλωσε σε ραδιόφωνο της χώρας της, η Βερβούτ, υποφέρει από πόνους που είναι δύσκολο να τους αντέξει και της είναι δύσκολο να προπονηθεί με την ένταση που θέλει.

“Θα σταματήσω την καριέρα μου μετά τους Παραολυμπιακούς του Ρίο. Μετά, θα δούμε τι θα φέρει η ζωή για μένα… Άρχισα να σκέφτομαι την ευθανασία”, δήλωσε η 37χρονη σπρίντερ στο ραδιόφωνο του RTL.

Η Βερβούτ που πάσχει από μια ανίατη εκφυλιστική ασθένεια, εξομολογήθηκε ότι πονάει κάθε μέρα και δεν κοιμάται τα βράδια. Όπως είπε στο ραδιοφωνικό σταθμό, της είναι δύσκολο να ξεπεράσει τον πόνο.

Η αθλήτρια από το Βέλγιο είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα σπριντ με αναπηρική καρέκλα και το ασημένιο στα 200 μέτρα κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε