Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Συγκροτείται και αποφασίζει για τον Παναθηναϊκό το ΑΣΕΑΔ

Εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να γίνει η εκδίκαση της έφεσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμωρία των 4 αγωνιστικών που της είχε επιβληθεί μετά τον τέταρτο περσινό τελικό.

Από την απόφαση θα εξαρτηθεί αν το πρώτο ντέρμπι “αιωνίων” της σεζόν θα διεξαχθεί παρουσία φιλάθλων, καθώς η κληρωτίδα έφερε τις δύο ομάδες αντιμέτωπες την 5η αγωνιστική.Ο νομικός σύμβουλος της “πράσινης” ΚΑΕ, Μιχάλης Δημητρακόπουλος με ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε πως η καθυστέρηση που υπάρχει στην εκδίκαση της έφεσης οφείλεται στο ότι άργησε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να αποστείλει τα ονόματα των δικαστών, που θα στελεχώσουν το ΑΣΕΑΔ, ενώ εξέφρασε την πίστη του πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει εντός της προσεχούς εβδομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νομικού συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, με ενημέρωσαν ότι η καθυστέρηση συγκρότησης του Α.Σ.Ε.Α.Δ. οφείλεται στο ότι άργησε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να αποστείλει τα ονόματα των δικαστών, που θα στελεχώσουν το ΑΣΕΑΔ.

Με διαβεβαίωσαν ότι αύριο το μεσημέρι, που επιστρέφει από το εξωτερικό ο Γ.Γ.Α., κ. Μπιτσαξής, θα κινήσει τις διαδικασίες, ώστε να υπογράψει ο αρμόδιος Υπουργός Πολιτισμού, κ. Γερουλάνος, την Υπουργική Απόφαση, με την οποία θα συγκροτείται το ΑΣΕΑΔ.

Θέλω να ελπίζω ότι εντός της προσεχούς εβδομάδας θα υλοποιηθούν οι πολιτικές υποσχέσεις και θα υπάρξει νόμιμη σύνθεση του ΑΣΕΑΔ, ώστε ο Παναθηναϊκός να δώσει τον νομικό αγώνα για να γκρεμίσει την απαράδεκτη απόφαση του Αθλητικού Δικαστή. Οι φίλαθλοι μας έχουν το δικαίωμα να συνδράμουν την ομάδα μας στον δύσκολο αγώνα της με τον Ολυμπιακό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε