Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι οπαδοί της ΑΕΚ, αρχής γενομένης από την Κυριακή για να εκφράζουν την αντίθεση τους στις κινήσεις της διοίκησης, που όπως θεωρούν, “μικραίνουν” την ομάδα.

Η συνέντευξη τύπου του προέδρου της “Ένωσης”, Σταύρου Αδαμίδη και τα όσα είπε περί πώλησης του Νάτσο Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα έχουν προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις των οπαδών που ετοιμάζουν τις δικές τους αντιδράσεις. Την Κυριακή στις 4 μ.μ. πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει συλλαλητήριο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας με στόχο να εκφράσουν έτσι την διαμαρτυρία τους για τις κινήσεις της διοίκησης.

 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις κρίσιμες ώρες όπου δοκιμάζεται η πρωταγωνιστική παρουσία τηs μεγάλης ομάδας μαs, βασική προτεραιότητα πρέπει να είναι η προστασία τηs αξιοπρέπειάς τηs.

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνει κινήσεις που θα προκαλούν τον θαυμασμό και όχι τον χλευασμό σε όλο τον αθλητικό κόσμο.
Δυστυχώς η σημερινή διοίκηση τηs ΠΑΕ ΑΕΚ δεν τα ζυγίζει με αυτό το μέτρο.

Έτσι βλέπουμε να περιφέρει στο παζάρι τον ποιο ποιοτικό παίκτη τηs ομάδας, χωρίs να δεσμεύεται ότι δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα για να μη συρρικνωθούμε σε θλιβερούς ουραγούς των ανταγωνιστών μαs.

Αυτή η περίεργη αίσθηση (ή αναισθησία;) τηs αξιοπρέπειας πρέπει αμέσως να αλλάξει. Και είμαστε πολλοί όσοι αποφασιστικά θέλουμε να κρατήσουμε την ΑΕΚ πολύ ψηλά. Θέλουμε και μπορούμε. Γι’αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΑΧΙΜΟ ΕΝΩΣΙΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ (18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ) ΣΤΙΣ 4 Μ.Μ. ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Για να δώσουμε με μαζική παρουσία τη δική μαs υπερήφανη απάντηση στο ερώτημα που φαίνεται ότι δεν ξέρουν να απαντήσουν:
Πόσο άραγε μεγάλο και αδιαπραγμάτευτο είναι το μέγεθοs τηs ΑΕΚΑΡΑΣ.

Το κείμενο υπογράφουν οι ακόλουθοι Σύνδεσμοι:

GETTO CLUB, ΠΑΤΗΣΙΑ CLUB, AEK FANS, ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ, ΘΥΡΑ 21, DEFENDERS, Σ.Φ.ΑΘΗΝΩΝ, Σ.Φ. AEK ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ, Σ.Φ.ΑΕΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ, Σ.Φ.ΑΕΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ Σ.Φ.ΑΕΚ ΛΑΜΙΑΣ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε