Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συμφωνεί με Γουέστ Χαμ και… ενισχύει την ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ βρίσκεται μία ανάσα απ’ την μεταγραφή του στα “σφυριά”, κάτι το οποίο θα… ενισχύσει την Ένωση με 250.000 ευρώ. Δανεικοί οι Φέτσης και Ματεντζίδης.
Το προσωπικό πρόβλημα του Ντιόπ με τη σύζυγό του, το οποίο αποτέλεσε και την αιτία της αποχώρησής του από την ΑΕΚ, είχε κάνει προτεραιότητά του την ανεύρεση ομάδας στη Γαλλία.
 
Αφού κάτι τέτοιο δεν έγινε, ο Σενεγαλέζος στράφηκε στην Αγγλία κα φαίνεται πως βρήκε ένα συμβόλαιο στην Γουέστ Χαμ.
 
Αν τελικά επιβεβαιωθεί η μεταγραφή, η ΑΕΚ θα έχει οικονομικά οφέλη λόγω της ρήτρας που υπάρχει στη συμφωνία αποδέσμευσης του Ντιόπ. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ΠΑΕ, η Ένωσης θα πάρει 250.000 ευρώ
 
 
Δανικοί οι Φέτσης και Ματεντζίδης
 
Έχοντας σαν στόχο να… ελαφρύνει το ρόστερ της, αφού μετρά 39 παίκτες στο δυναμικό της, η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό δυο παικτών της.
 
Ο Ξενοφώντας Φέτσης, που δοκιμαζόταν τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις της Ένωσης, αποκτήθηκε από τους “κιτρινόμαυρους” και δόθηκε δανεικός στον νεοφώτιστο στη Football League 2, ΑΟ Γλυφάδας.
 
“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Φέτση έως τις 30/6/2013 και την συμφωνία με τον ΑΟ Γλυφάδας για την παραχώρησή του ως δανεικού έως τις 30/6/2012”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”.
 
Παράλληλα, ανακοινώθηκε και ο δανεισμός του Σπύρου Ματεντζίδη στον Διαγόρα: “H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Διαγόρα Ρόδου για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Ματεντζίδη ως δανεικού έως τις 30/6/2012”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε