Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Συμφωνία Πανιωνίου με Τσακίρη για το “Απήλιον”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Αίσιο τέλος είχε για τους “κυανέρυθρους” το ραντεβού των διοικούντων την ΠΑΕ με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, σχετικά με τη χρήση του προπονητικού κέντρου “Απήλιον”.

Πιο συγκεκριμένα, οι “κυανέρυθροι” θα καταβάλουν το μήνα το ποσό των 9.000 ευρώ από τα 40.000 ευρώ που ήταν υποχρεωμένοι να δίνουν με την προηγούμενη συμφωνία.

Η εξέλιξη αυτή δίνει μια βαθιά “ανάσα” στα οικονομικά της ΠΑΕ Πανιώνιος ενώ φαίνεται πως λήγει και η διαμάχη που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τον Τσακίρη.

Αμέσως μετά την συμφωνία η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής:

“Μοχλός ανάπτυξης των ακαδημιών του Πανιωνίου γίνεται το προπονητικό κέντρο “Απήλιον”, προκειμένου να συνεχιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η παραγωγή ταλέντων που θα στελεχώσουν την πρώτη της ομάδα. Οι ομάδες Κ20 και Κ17 του Πανιωνίου θα προπονούνται κανονικά στο “Απήλιον” και παράλληλα θα υπάρξει άμεση σύνδεση των ακαδημιών του προπονητικού κέντρου με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΙΩΝΙΟ για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Συμπερασματικά, το “Απήλιον” θα είναι ο κύριος τροφοδότης ταλέντων της ομάδας μας και ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε έτσι να συνεχίσουμε την μακρόχρονη παράδοσή μας, ως η πρωτοπόρος ομάδα στην ανάδειξη και αξιοποίηση νέων ποδοσφαιριστών, που θα προσφέρουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις Εθνικές ομάδες του”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε