Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν – Δεν επιστρέφει ο Πατέρας

Συμφώνησαν ότι διαφωνούν – Δεν επιστρέφει ο Πατέρας

Το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα δεν είχε το, επιθυμητό, για τους οπαδούς των «πρασίνων». Δεν επιστρέφει στην προεδρία ο Πατέρας.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση των μετόχων έγινε χωρίς την παρουσία των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, ενώ το παρών δεν έδωσε ούτε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Εκεί ήταν, εκτός από τους δυο μεγαλομετόχους, οι Γιώργος Νίκας, Παναγιώτης Δάβαρης, Aδαμάντιος Πολέμης και Μιχάλης Ζολώτας.

Ο Νικόλας Πατέρας αποχώρησε πρώτος από τη συνάντηση και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του. «Δεν πρόκειται να αναλάβω και πάλι πρόεδρος. Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση, όμως υπάρχουν διαφωνίες σε βασικά ζητήματα με τον κύριο Γιάννη Βαρδινογιάννη», ήταν η δήλωσή του στους δημοσιογράφους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, εξακολουθεί να αναζητά πρόεδρο. Το όνομα του Γιώργου Νίκα βρέθηκε στο προσκήνιο, φαίνεται πως είναι κοινής αποδοχής, αλλά ο ίδιος δεν εμφανίζεται πολύ «ζεστός». Μετά από αυτή την εξέλιξη και αν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Τετάρτης δεν βρεθεί πρόεδρος, οι πρωταθλητές δεν αποκλείεται να μείνουν «ακέφαλοι» τους επόμενους μήνες.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε