Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

“Συμφώνησε με Άρη ο Τάτος”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την απόκτηση και του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό.

Μετά τους Διαμαντάκο και Ζαραδούκα, ο Άρης είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ανδρέα Τάτου. Όπως δήλωσε ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, οι “κίτρινοι” τα έχουν βρει με τον παίκτη και απομένει η έγκριση του Ολυμπιακού.

Ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis…

Για την μετεγγραφική ενίσχυση του Άρη: “Τρέχουμε για να προλάβουμε να κάνουμε μεταγραφές για να βοηθήσουμε την ομάδα. Υπάρχει ο περιορισμός, δεν υπάρχουν παίκτες, ψάχνουμε να βρούμε παίκτες για εκεί που πονάμε αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο.”

Για τον Ανδρέα Τάτο: “Το θέμα είναι ότι ενδιαφέρεται και ο ΟΦΗ και γίνεται μια μάχη. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει και την τελευταία λέξη θα την πει ο Ολυμπιακος. Τον χρειαζόμαστε και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ. Ας ελπίσουμε πως ο Ολυμπιακός θα τον δώσει σε εμάς. Ο Τάτος θέλει να έρθει στον Άρη όπως και ο μάνατζερ του. Περιμένουμε τον Μαρινάκη να πει την τελευταία λέξη. Με τον Τάτο τα έχουμε πει και έχει συμφωνήσει. Σήμερα ή αύριο το αργότερο πρέπει να έχει τελειώσει αυτή η υπόθεση.”

Για το γεγονός πως ο Άρης δανείζεται από τον Ολυμπιακό και τα όσα λέγονται περί αυτής της συνεργασίας: “Νομίζω πως αυτά που λένε για άρματα κλπ. δεν στέκουνε. Λόγω των περιορισμών που μας έχουν επιβάλει κάναμε μια επαφή με τον Ολυμπιακό για να μας δώσει παίκτες και τίποτα παραπάνω. Ζητήσαμε κάποιους παίκτες που δίνουν σε ομάδες δανεικούς και μας τους δώσανε. Εξυπηρέτηση κάνουμε στον Ολυμπιακό. Εμείς πιστεύαμε στον Διαμαντάκο και για αυτό τον φέραμε, παρότι είναι νεαρός. Θα βγάλει μάτια στον Άρη και το πιστεύουμε αυτό. Μπορεί να βοηθήσει σήμερα εμάς αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να χαίρεται.

Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον Ζαραδούκα ο οποίος είναι φτασμένος παίκτης. Ήρθε να παίξει για να φανεί και να πάει στην Εθνική. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Τάτο. Είναι ευκαιρία να φανούν και να δείξουν την αξία τους.”

Για το αν θα κινηθούν για άλλες μεταγραφές: “Προσπαθούμε να κάνουμε και δική μας μεταγραφή που θα μας μείνει. Όμως δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες και είναι δύσκολο. Συζητάμε με κάποιον αλλά θα πρέπει να πληρώσουμε για να έρθει. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε