Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συμφώνησε με Λάτσιο και τα… μαζεύει ο Σισέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά από τη διετή παρουσία του στην Ελλάδα ο Γάλλος σούπερ σταρ ετοιμάζει κυριολεκτικά τις βαλίτσες του για τη Ρώμη. Στην Ιταλία θεωρείται τελειωμένη η μετεγγραφή, ωστόσο ο μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση τόνισε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Μπορεί να τράβηξε αρκετό καιρό το φλερτ Λάτσιο-Σισέ αλλά τελικά ο “γάμος” θα γίνει. Ο παίκτης συμφώνησε στην πρόταση 2,1 εκ. ευρώ το χρόνο που του έκαναν οι Λατσιάλι και πλέον απομένει να πάει στην Ρώμη, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα αφού ο Σισέ ήθελε να φύγει, θα βάλει στα ταμεία του περίπου 6 εκ. ευρώ αλλά είναι βέβαιο ότι το κενό που αφήνει ο Γάλλος δύσκολα θα καλυφθεί. Σε δύο χρόνια σημείωσε 55 γκολ αλλά κυρίως έγινε το απόλυτο ίνδαλμα της εξέδρας. Ο παίκτης που έβγαζε στο γήπεδο το πάθος που όλοι ήθελαν να δουν, ενώ την ποιότητα του κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει.

Ωστόσο o μάνατζερ που χειρίζεται την υπόθεση, Μάρκο Νατέτιλιτς, με δηλώσεις του στο site «cittaceleste.it», θόλωσε τα νερά: «Οι δύο πλευρές είναι ακόμη μακριά. Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο πιο γρήγορα γίνεται αλλά ακόμα δεν υπάρχει τίποτα. Δεν ισχύει ότι ο Πιολά έρχεται στη Ρώμη γιατί είναι στη Αθήνα. Πρέπει να είναι φήμες. Δουλεύω για αυτή την μεταγραφή έχω επαφή και με τους δύο πλευρές και θα δούμε. Είναι εφικτή περίπτωση αλλά όχι τελειωμένη».

Πάντως, ο Γάλλος φορ μετά την προπόνηση της Τρίτης μάζεψε τα παπούτσια του και κάποια άλλα προσωπικά του αντικείμενα, δείχνοντας ίσως πως αυτή ήταν η τελευταία φορά που έβαλε την πράσινη φόρμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε