Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Συμμετέχει υπό όρους και ο Πατέρας!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παράθυρο αισιοδοξίας στον κόσμο του Παναθηναϊκού καθώς μετά τις συναντήσεις των παλαιμάχων, ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Νικόλας Πατέρας αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στην ΑΜΚ. Διαβάστε τι όρους θέτουν.

Μπορεί πολλοί να υποτίμησαν την κίνηση των παλαιμάχων, ωστόσο σιγά σιγά ξεπροβάλει ένα φως στο τούνελ για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό. Οι παλιές δόξες του “τριφυλλιού” ξεκίνησαν σήμερα τις επαφές με τους υπόλοιπους μετόχους από τον Ανδρέα Βγενόπουλο. Ο “Mr Mig” ξεκαθάρισε την πρόθεσή του να στηρίξει οικονομικά την προσπάθειά των παλαιμάχων, στο ποσοστό που του αναλογεί, εφόσον οι συζητήσεις που θα κάνουν με τους υπόλοιπους μετόχους και επιφανείς Παναθηναϊκούς, τους οδηγήσουν στην απόφαση ανάληψης της διοίκησης της ομάδας.

Παράλληλα, τους παρέδωσε εγγράφως τη νομική θέση της ικανοποιητικής και χωρίς υπεκφυγές υλοποίησης της απαίτησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που πρέπει να αναλάβει ο Βαρδινογιάννης πλήρως όλες τις νομικές και οικονομικές υποχρεώσεις σχετικά με το γήπεδο του Βοτανικού.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου

Λίγο αργότερα οι παλαίμαχοι συναντήθηκαν και με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος τόνισε πως θα συμμετάσχει με το ποσοστό του (5%) στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καταθέτοντας δηλαδή 800.000 ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.
Για να συμβεί αυτό, όπως διεμήνυσε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού στους παλαίμαχους, θα πρέπει να βάλουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι τα χρήματα που τους αναλογούν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε