Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμπληρώνεται το παζλ των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι παίκτες της Μάντσεστερ προπονήθηκαν χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ προπονήθηκαν χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ σφραγίζονται σήμερα. Η Μάντσεστερ υποδέχεται την Μπάγερν και η Μπορντό την Λυών στο γαλλικό εμφύλιο.

Στο Ολντ Τράφορντ η λαβωμένη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 κόντρα στην Μπάγερν για να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Το έργο της μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ οι κόκκινοι διάβολοι δείχνουν να μην μπορούν να βρουν το ρυθμό τους. Ο Φέργκιουσον αναζητεί λύσεις για να καλύψει το κενό του πρώτου σκόρερ της ομάδας του φέτος.

Η Μπάγερν έχει ένα μικρό προβάδισμα και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα της δώσει η αντίπαλος της. Με τον Ρόμπεν και πάλι διαθέσιμο ο Φαν Χάαλ έχει τη δυνατότητα να βάλει δύσκολα στον Φέργκιουσον.

Στο Ζερλάν, η Μπορντό που παραπαίει τον τελευταίο καιρό αναζητεί μία νίκη που θα την βγάλει από την βαθιά κρίση στην οποία βρίσκεται. Η ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς κάνει το έργο των παικτών του Μπλαν εξαιρετικά δύσκολο.

Η Λυών από την πλευρά της βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και έχει πάρει τον αέρα της αντιπάλου της τον τελευταίο καιρό. 

Και οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν στις 21.45. Το ματς του Ολντ Τράφορντ θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ ενώ ο γαλλικός εμφύλιος από το Novasports1. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε