Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνάντηση Αλαφούζου με οπαδούς – “Τελειώνουμε μέσα στο Σαββατοκύριακο”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Έλληνας εφοπλιστής συναντήθηκε με εκπροσώπους του “Ενιαίου Φορέα Θύρα 13”, ανέλυσε το πλάνο του για να βγει ο Παναθηναϊκός από το αδιέξοδο και τοποθετήθηκε για όλα τα ζητήματα της ομάδας.

Το κύριο ζήτημα στην κουβέντα ήταν το διοικητικό με τον Γιάννη Αλαφούζο να τονίζει: “Η μεταβίβαση μπορεί να έχει ολοκληρωθεί ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Εχει πει ο Βαρδινογιάννης ότι αναλαμβάνει τις δεσμεύσεις για τη ΓΗΠΕΛ και το γήπεδο”.

Όσον αφορά την κόντρα του Βαρδινογιάννη με τον Βγενόπουλο ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ είπε πως “πρέπει να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω”, ενώ για τους υπόλοιπους μετόχους συμπλήρωσε: “Ο Βγενόπουλος και ο Πολέμης έχουν πει ότι θα βάλουν το ποσοστό τους. Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού και με ενδιαφέρει η ομάδα. Δεν θέλω να πάρω μετοχές αλλά θα βάλω χρήματα όπως και οι άλλοι οπαδοί”.

Τέλος για το θέμα του προπονητή και την αδειοδότηση ο Αλαφούζος είπε: «Δεν μπορούμε ακόμα να πούμε στον Φερέιρα τι μπάτζετ θα έχουμε γιατί δεν ξέρουμε. Πρώτα να σβήσουμε τη φωτιά που έχει ανάψει και μετά θα κάνουμε το πλάνο. Τώρα προσπαθούμε να πάρουμε την αδειοδότηση και είναι πιθανό να τα καταφέρουμε». 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε