Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Συνάντηση Νικητιάδη με Μαρινάκη-Γόντικα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού θα έχει διαδοχικές συναντήσεις την Τετάρτη με τους προέδρους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με στόχο να συμβάλλουν όλοι στην κλιμάκωση της έντασης που έχει δημιουργηθεί μετά το σαββατιάτικο ντέρμπι.
Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος είχε την Τρίτη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο με θέμα τη συνεργασία των δυο πλευρών για την αντιμετώπιση των φαινομένων βίας στα γήπεδα. Όπως τονίστηκε από πλευράς πολιτείας, είναι προφανές ότι το θέμα της βίας δεν είναι θέμα μιας Κυριακής αλλά συνολικό και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Στη συνάντηση στην οποία παρευρίσκονταν και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης αλλά και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ο κ. Γερουλάνος ενημέρωσε για το περιεχόμενο του νομοσχεδίου που θα βγει σε διαβούλευση το Μάρτιο, ενώ από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεσμεύτηκε πως η ΕΠΟ θα προχωρήσει τον Ιούνιο σε περαιτέρω αυστηροποίηση του πειθαρχικού της κώδικα.

Τις προσεχείς ημέρες ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ Γιάννη Σπανουδάκη για την αυστηροποίηση των ρητρών βίας στα χορηγικά συμβόλαια του ΟΠΑΠ, ενώ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης θα συναντηθεί αύριο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γόντικα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε