Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Συνάντηση Ντέμη-Original – Κρίσιμη μέρα για την ΑΕΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από πολλά χρόνια οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τον Ντέμη Νικολαϊδη και συζήτησαν για το μέλλον της ομάδας. Τι ειπώθηκε στο δωματιάκι. Στην Ουέφα σήμερα ο Δημητρέλος. Ορατός ο κίνδυνος αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Περίπου 150 οπαδοί της “Ένωσης” συναντήθηκαν με τον Ντέμη Νικολαϊδη τα ξημερώματα της Τετάρτης και συζήτησαν για τα θέματα της ομάδας. Οι δύο πλευρές άφησαν πίσω τις κόντρες του παρελθόντος με τους οπαδούς να ζητούν από τον Ντέμη να πιέσει ακόμα περισσότερο τους μετόχους. Ο Νικολαϊδης τόνισε πως κάνει ότι περνάει από το χέρι του ενώ εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα βάλει τα 2 εκατ. ευρώ και δεσμεύτηκε να βάλει ακόμα εφόσον οι μέτοχοι πληρώσουν.

Η ΑΕΚ περνάει δύσκολες ώρες και το θετικό είναι πως η συνάντηση έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ τόσο οι οπαδοί όσο και ο Ντέμης δεν θέλησαν να σταθούν στην μεταξύ τους κόντρα, στο παρελθόν.

Η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για την “Ένωση” αφού υπάρχει η πιθανότητα να τιμωρηθεί από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στην ακροαματική διαδικασία της Ουέφα και θα προσπαθήσει να πείσει πως η ομάδα κάνει τα πρώτα βήματα εξυγίανσης.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ελπίζει πως η συμφωνία με την Morgan Stanley, τα 2 εκατ. ευρώ που μπήκαν μετά από πρωτοβουλία του Ντέμη και του Οικονομόπουλου αλλά και οι υπογραφές των ποδοσφαιριστών θα είναι αρκετά ώστε να γλιτώσουν οι “κιτρινόμαυροι” τον αποκλεισμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε