Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Συνάντηση με τον Ζαγοράκη ζητούν οι “34” Σύνδεσμοι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσαν οι 34 Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ ζητούν από τον πρόεδρο της ομάδας να τους συναντήσει για να του ξεκαθαρίσουν την θέση τους.

“Η στάση μας θα συνεχίσει να είναι σκληρή και δυναμική για το καλό του ΠΑΟΚ. Την θέση μας θα την ξεκαθαρίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τον οποίο θα απαιτήσουμε να αναλάβει τις ευθύνες του”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:
 
“Χωρίς καμία έκπληξη διαπιστώσαμε ότι σε λιγότερο από 24 ώρες της ανακοίνωσης μας, επιβεβαιώσατε τα όσα είπαμε περί προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. («Μ»έσα «Μ»αζικής «Ε»πιροής) και διαστρέβλωσης της αλήθειας καθώς και της ύπαρξης καθοδηγούμενων προβάτων στις τάξεις του ΠΑΟΚ. Είδαμε ξαφνικά στην πολυσυζητημένη ανακοίνωσή μας, να προσθέτετε μία πρόταση την οποία δεν γράψαμε. Ποτέ δεν ζητήσαμε να φύγει ο «πολυαγαπημένος μας» πρόεδρος.
Δεν θα μπούμε σε διαδικασία να απολογηθούμε, ειδικά όταν πρόκειται για άτομα τα οποία δεν έχουν ματώσει ποτέ για τον ΠΑΟΚ. Μοναδική τους ασχολία είναι το ίντερνετ και το ράδιο. Η στάση μας θα συνεχίσει να είναι σκληρή και δυναμική για το καλό του ΠΑΟΚ. Την θέση μας θα την ξεκαθαρίσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ από τον οποίο θα απαιτήσουμε να αναλάβει τις ευθύνες του.
Υ.Γ.: Για όσους βιάστηκαν να μας χαρακτηρίσουν “μικρή μερίδα οπαδών” σας υπενθυμίζουμε τους συνδέσμους που συνυπέγραψαν:
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ, LEMMY, ΚΟΡΔΕΛΙΟ, ΠΕΡΑΝ CLUB, ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ, Β.Ε.Μ., ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΓΕΝΤΙ-ΚΟΥΛΕ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ZULU ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ, ΝΕΑ ΚΡΗΝΗ, ΔΕΣΚΑΤΗ, ΘΕΡΜΗ, ΕΠΑΝΩΜΗ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ, ΒΟΡΕΙΟΙ(ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΒΕΡΟΙΑ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΦΛΩΡΙΝΑ, ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ, ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ, ΑΡΝΑΙΑ, ΝΙΓΡΙΤΑ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ), ΜΑΛΓΑΡΑ-ΚΥΜΙΝΑ, ΧΑΛΑΣΤΡΑ, ΒΟΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ”.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε