Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Συνάντηση μεταγραφών και αποχωρήσεων στον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι Νιόπλιας, Γόντικας και Φρέιτας τα είπαν για περίπου μιάμιση ώρα για τις μεταγραφές και τις μειώσεις στο ρόστερ. Στα γραφεία Μάντζιος και Γκαλίνοβιτς. Προτάθηκε ο Ντι Σάντο της Τσέλσι.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για την απόκτηση επιθετικού και στο τραπέζι έπεσαν πολλά ονόματα. Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αυτή του διεθνή Νιγηριανού Μάρτιν Οντεμβίγκι, ο οποίος έχει όλο το “πακέτο” που επιθυμεί ο τεχνικός των “πρασίνων”, καθώς αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα του. Επίσης, προτάθηκε και εξετάζεται ο 21χρονος Αργεντινός φορ της Τσέλσι, Φράνκο Μαρία Ντι Σάντο. Αξίζει να αναφερθεί πως οι “μπλε” δεν συζητούν για πώληση του παίκτη αλλά μόνο για τον δανεισμό του.
 
Το σίγουρο είναι πως στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να πάρουν παίκτη απλά για να πάρουν. Θέλουν έναν επιθετικό κλάσης και για να πάρουν τέτοιον πρέπει να πληρώσουν κάτι… παραπάνω. Γι΄αυτό επανήλθε στο προσκήνιο το θέμα των αποδεσμεύσεων και των πωλήσεων ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται. Οι “πράσινοι” ψάχνουν τρόπο για να ξεφορτωθούν τα “βαριά” συμβόλαια των Γκάμπριελ, Κλέιτον και Μελίσση, ενώ ήδη κλήθηκαν να περάσουν την πόρτα της ΠΑΕ οι Γκαλίνοβιτς και Μάντζιος για τους οποίους έχουν φτάσει κάποιες προτάσεις.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε