Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Συνάντηση όλων των παικτών της ΑΕΚ με οπαδούς που ζήτησαν εξηγήσεις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οπαδοί της ΑΕΚ συζήτησαν με όλους τους παίκτες της ομάδας, παρουσίας της διοίκησης, στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Διαβάστε τι ειπώθηκε.

Νέα γκέλα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Την “πυροβόλησε” ο Μήτρογλου στο φινάλε

Το τέταρτο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα της “Ένωσης” εντός έδρας ήταν η αιτία για να παρέμβουν οι οπαδοί και να ζητήσουν συνάντηση με τους παίκτες. Ο Σταύρος Αδαμίδης έδωσε το “ΟΚ” και πλήν του Δέλλα που είχε αποχωρήσει όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα των VIP.

Στην συνάντηση που ήταν παρόντες και οι Αδαμίδης, Κωνσταντίνίδης, Δημητριάδης η αντιπροσωπεία των οπαδών (περίπου 25 άτομα) ζήτησαν εξηγήσεις για την κακή επαναλαμβανόμενη εικόνα της ομάδας. “Υπενθύμισαν” στους παίκτες πως φοράνε τη φανέλα της ΑΕΚ και τόνισαν πως “πιάνεται” η ψυχή τους με αυτή την εικόνα, ενώ έστειλαν και το δικό τους μύνημα για τη συνέχεια. “Εδώ που φτάσαμε παλέψτε για το καλύτερο στο πρωτάθλημα. Το Κύπελλο θεωρούμε πως το έχετε πάρει ήδη. Δεν το συζητάμε”, τόνισαν χαρακτηριστικά.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός υπογράμμισε πως έχει καταλάβει σε ποια ομάδα έχει έρθει και στάθηκε πως όλοι πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε φορά.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Καφές και Λυμπερόπουλος οι οποίοι εξέφρασαν την κατανόηση τους για την απογοήτευση του κόσμου και υποσχέθηκαν πως θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το Κύπελλο, ώστε να μετριάσουν την απογοήτευση του κόσμου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε