Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Συναντήθηκαν Δημητρέλος-Βιντιάδης – Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις για το “κούρεμα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη συνάντηση μεταξύ του Δημήτρη Βιντιάδη και των συνεργατών του με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Έτοιμο το πλάνο των διακανονισμών. Μετρητά μέχρι τον Δεκέμβριο προτείνει ο κ. Βιντιάδης στους πιστωτές.

Μετά την επίσκεψη στην ΕΠΟ, λοιπόν, ο Δημητρέλος βρέθηκε στα γραφεία του προκειμένου να καθορίσουν την πολιτική που θα ακολουθηθεί στις συζητήσεις με τους πιστωτές, στους οποίους η ΑΕΚ χρωστάει κάτι λιγότερο από 9 εκ. ευρώ.

Περίπου τρεις ώρες διήρκησε η συνάντηση των δυο ανδρών, στην οποία έδωσαν το παρών και οι άμεσοι συνεργάτες των δύο πλευρών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν, διαμορφώθηκαν οι προτάσεις για κάθε πιστωτή χωριστά και από την Παρασκευή αναμένεται να αρχίσει η προσπάθεια συμφωνίας μαζί τους.

Να σημειωθεί ότι ακόμα και απόψε υπήρξε επικοινωνία με ορισμένους πιστωτές, με τους οποίους είχαν μιλήσει και τις προηγούμενες μέρες, με τον κ. Βιντιάδη να προτείνει σε όλους μείωση, αλλά εξόφληση με μετρητά μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι συμβάσεις για κάθε πιστωτή είναι ήδη έτοιμες, ενώ αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτές ότι σε περίπτωση που ο Βιντιάδης δεν μπει στην ΠΑΕ, δεν θα ισχύει ο διακανονισμός. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα όλων των επαφών με τους πιστωτές άμεσα με στόχο να έχει μια πρώτη εικόνα ο Βιντιάδης από το… κούρεμα που θα πετύχει

Λίνεν: Να μας γίνει μάθημα…

Πήρε αναβολή η ΑΕΚ – Ετοιμάζει… εκπλήξεις ο Λίνεν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε