Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Συναντήθηκαν Πλατινί-Βρύζας – Τα είπαν για το... νεο ΠΑΟΚ

Συναντήθηκαν Πλατινί-Βρύζας – Τα είπαν για το... νεο ΠΑΟΚ
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 24.10.2012 | 15:33
Πρώτη δημοσίευση: 24.10.2012 | 15:33

Ο πρόεδρος του “δικέφαλου του Βορρά” ενημέρωσε τον Πλατινί και τον γενικό γραμματέα της ΟΥΕΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο για τα νέα δεδομένα στην εποχή Σαββίδη, ενώ προσπάθησε να προβάλλει και κάποιες θέσεις της ΠΑΕ -αναφορικά με τη βαριά τιμωρία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία- εισπράττοντας όμως μάλλον αρνητικό κλίμα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που συναντήθηκε με τα δύο κορυφαία στελέχη της ΟΥΕΦΑ μέσω του αναπληρωτή γενικού γραμματέα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Θόδωρου Θεοδωρίδη, ενημέρωσε για την αλλαγή στρατηγικής με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ηγεσία του συλλόγου και για τις υψηλές βλέψεις που πλέον υπάρχουν.

Παράλληλα, τον ενημέρωσε για τα βήματα που έχουν γίνει ως τώρα προς την κατεύθυνση της οικονομικής εξυγίανσης και πώς σταδιακά ο ΠΑΟΚ καλύπτει τις υποχρεώσεις του προς τρίτους.

Το πρώτο κομμάτι της κουβέντας φαίνεται πως πήγε καλά, σε αντίθεση με μια προσπάθεια που έγινε αναφορικά με την τιμωρία της ομάδας από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Από την ΠΑΕ πάντως δεν επιβεβαιώνουν πως υπήρξε συζήτηση γι' αυτό το θέμα.

Τα... λέει με Πλατινί ο Βρύζας   Διαδώστε αυτό το άρθρο