Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Συναντήθηκε με εκπροσώπους στα Σπάτα ο Αδαμίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ φέρεται να είχε την Πέμπτη το πρωί συνάντηση με εκπροσώπους υποψήφιας εταιρίας που θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ, χωρίς όμως να σηνειώθηκε κάποια σημαντική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα. Είδε Μπαμπούνσκι ο Σαβέφσκι (VIDEO).
Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Sportday”, το ραντεβού των δύο πλευρών έγινε στα Σπάτα και εκεί συζητήθηκαν διάφορα θέματα που θα ενδιέφεραν πιθανό επενδυτή για την ΑΕΚ.
 
Τρεις εταιρείες και συγκεκριμένα, μία από τη Βόρεια Ευρώπη, μία αγγλική και μία ιταλική αντίστοιχα είχαν επικοινωνήσει εδώ και καιρό με τη διοίκηση της ΑΕΚ χωρίς ωστόσο να σημειωθεί καμία εξέλιξη επί του θέματος. Το επόμενο διάστημα ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.
 
Από τα λίγα πράγματα που μπορούσαν να βγουν από την συγκεκριμένη συνάντηση, γίνεται λόγος για “μεσάζοντες” που όμως έχουν εξουσιοδοτηθεί από την ενδιαφερόμενη εταιρία να της προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται σε αυτή τη φάση που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση έφτασε και στο θέμα του γηπέδου, με την διοίκηση να ενημερώνει σε τι στάδιο βρίσκεται το συγκεκριμένο θέμα.
 
Στα Σκόπια βρέθηκε την Πέμπτη ο Τόνι Σαβέφσκι, για να παρακολουθήσει τον νεαρό Νταβίντ Μπαμπούνσκι, στην αναμέτρηση της εθνικής Νέων (Κ19) της ΠΓΔΜ κόντρα στην Ελβετία. Ο 17χρονος παίκτης είναι γιος του πάλαι ποτέ αμυντικού της Ένωσης, Μπόμπαν Μπαμπούνσκι.
 
Δείτε στιγμές του 17άχρονου επιτελικού μέσου της Μπαρτσελόνα, τον οποίο και τσέκαρε ο Σαβέφσκι.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε